Місто

​Житомирська міськрада провела тендер на купівлю за 3,4 млн грн восьми Renault Duster для офіцерів громади

30 April 2020, 15:17

Виконавчий комітет Житомирської міської ради провів тендер на купівлю 8 легкових автомобілів за проєктом «Поліцейський офіцер громади».

Оголошення про проведення закупівлі було оприлюднено на ресурсі ProZorro 13 квітня. У ньому зазначалося, що автомобілі купуються в рамках програми соціально-економічного і культурного розвитку території Житомирської міської ОТГ на 2020 рік, а саме проєкту «Поліцейський офіцер громади».

Очікувана вартість закупівлі становила 3,5 млн грн. У технічних вимогах до предмета закупівлі зазначається, що «замовник вважає, що легковий автомобіль Renault Duster або еквівалент відповідає зазначеним технічним вимогам, якісним та кількісним характеристикам предмета закупівлі».

За умовами тендеру, придбані автомобілі можуть бути поставлені з середини травня до кінця поточного року.

29 квітня відбувся аукціон, у якому взяли участь дві компанії: ТОВ «Полісся Моторс Груп» з остаточною пропозицією 3 млн 360 тис. грн та ТОВ «Автоподіум» з пропозицією 3,5 млн грн.

Тож за результатами процедури розкриття тендерних пропозицій ТОВ «Полісся Моторс Груп» наразі очікує рішення тендерного комітету про визнання його переможцем торгів.


Нагадаємо, про появу в Житомирі «офіцерів громади», головним завданням яких буде забезпечення правопорядку та реагування на виклики місцевих жителів, почали говорити ще взимку 2020 року. Тоді мер Житомира розповідав про 10 екіпажів, для яких мають придбати спецавтомобілі Renault Duster. Планувалося, що розпочнуть вони роботу влітку цього року.

Як повідомляв Житомир.info, 11 квітня 2020 мер Житомира Сергій Сухомлин та начальник ГУНП в Житомирській області Сергій Крупєй підписали меморандум про співпрацю, за яким уже восени на вулицях міста розпочнуть роботу «офіцери громади», набір котрих серед діючих працівників поліції стартував 6 квітня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: офіцер громади поліція автомобіль Renault Duster  
Матеріали по темі