Місто

У Житомирі виконком дозволив роботу ще чотирьом літнім майданчикам кафе

18 May 2020, 16:51

У Житомирі ще 4 кафе зможуть відкрити свої літні майданчики та розпочати роботу в умовах карантину.

Відповідне рішення про погодження розміщення об лаштованих відкритих майданчиків на території, прилеглій до підприємств ресторанного господарства стаціонарної мережі, на території м. Житомир 18 травня прийняли на позачерговому засіданні виконавчого комітету міської ради.

«Надійшло та опрацьовано ще 4 заявки. Зокрема, це такі об’єкти, які працювали і в попередні роки. Кафе по вулиці Вітрука, 9, Бориса Лятошинського, 11, провулок Львівський, 3 а і Небесної Сотні, 10», – зазначив директор департаменту економічного розвитку Микола Костриця.

Після обговорення члени виконкому дозволили роботу цих закладів.

Питання виникли до літнього майданчика кафе за адресою провулок Львівський, 3 а. Заклад знаходиться біля інклюзивного дитячого та спортивного майданчика.

Заступниця міського голови Світлана Ольшанська внесла пропозицію, встановити тимчасовий паркан чи банер між закладом та майданчиком, де гратимуться діти. Кафе дозволили працювати після облаштування візуального відокремлення літнього майданчика від дитячого та спортивного майданчиків.

Проєкт рішення з переліком закладів 18 травня опублікували на сайті мерії.

Як повідомляв Житомир.info, 15 травня на позачерговому засіданні житомирський виконком дозволив відкрити ще 15 літніх майданчиків кафе, мер за рішення не голосував через конфлікт інтересів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: літні майданчики кафе виконком  
Матеріали по темі