Фоторепортаж

​Борці житомирської федерації ММА знялися у фотосесії з песиками, які шукають родину

22 May 2020, 14:19

У різних країнах світу під час карантину притулки для тварин стали переважно порожніми. Наприклад, у Маямі, штат Флорида, розібрали всіх собак. У Житомирі ж ситуація не така райдужна. За час карантину у КП «Центр захисту тварин» Житомирської міської ради зібралося багато собак в пошуках дому.

Тому ми, спільно з працівниками центру та чемпіонами з бойових мистецтв вирішили влаштувати фотосесію, щоб допомогти кожній тварині знайти родину.

Собаки на фото теж не прості, а чемпіонські, кожна з них має суперсили. Тож, якщо ви давно шукали собі пухнастого друга - не зволікайте і обирайте собі собаку до душі.

Андрій Іщук, тренер трьох чемпіонів світу, позував з найактивнішими собаками.

Рекс– метис вівчарки, 4 місяці. Допитливий та дуже енергійний пес. Потребує постійного спілкування та рухливих ігор.Суперсила: заганяти і втомити кого завгодно.

Барсу близько 1 року. Чудовий компаньйон для активних людей. Суперсила: надійний охоронець.

Рекс – доброзичливий та харизматичний песик. Обережний до людей та інших тварин. Любов й турбота безсумнівно зможуть розтопити його серце й допоможуть заслужити прихильність. Суперсила: ламати мімі-метр, піднімати настрій і проганяти депресію.

Анастасія Светківська чемпіонка України, Європи та Світу зі змішаних єдиноборств. Обіймалася і позувала з кожною собакою. На фотосесію обрала двох ніжних.

Меггі - 8 місяців, активна та дружелюбна, ідеальний варіант «дзвіночка» у приватний будинок, стерилізована. Суперсила: має погляд, який розтопить будь-яке серце.

Адель називають пухнастим янголом із добрим серцем. Вона вихована та розумна. Тому, хто їй до душі, із задоволенням дає лапу як знак прихильності. Стерилізована, близько 2 років.Суперсила: «перетворюється» на ведмедика.


Владислав Кришевич – чемпіон світу з бойового самбо, срібний призер чемпіонату світу з ММА. Обирав для фото спокійних і врівноважених собак.

Лорі - 1,5 року, кмітлива й слухняна дівчинка, дружня до дітей, стерилізована. Суперсила: вміє маскуватися на місцевості.

Бобік - дорослий песик із неймовірною силою волі та жагою до життя. Соціалізований, обожнює прогулянки й увагу. Суперсила: він пізнав дзен та вміє дарувати спокій.


Владислав Слюсаренко - призер чемпіонатів України з ММА і бойового самбо. Обирав для фото позитивних і врівноважених песиків.

Валентин – 6 років, має врівноважений характер, полюбляє смаколики та вміє задля цього ставати на задні лапки як зайчик. Суперсила: вміє всміхатися.

Діна - ніжна та водночас сильна духом й мудра дівчинка. Із важким минулим, внаслідок чого не має однієї лапки. Але її безмежному оптимізму й завзятості можна лише позаздрити. Суперсила: обожнює обійматися.

Як повідомляв Житомир.info, житомиряни можуть стати опікунами для безпритульних собак та допомогти знайти їм родину.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: собаки притулок борці ММА фотосесія  
Матеріали по темі