Події

На місці стрілянини у Житомирській області правоохоронці вилучили 5 одиниць зброї, одна рушниця належить орендарю ставка

22 May 2020, 16:33

Правоохоронці проводять ряд слідчих дій, зокрема огляд місця події, та встановлюють мотив вбивства 7 людей, яке сталося неподалік с. Новоселиці Попільнянського району вночі 22 травня. На місці події працюють слідчо-оперативні групи Головного слідчого управління Національної поліції України та ГУ Нацполіції Житомирської області.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Попередньо встановлено, що усі восьмеро чоловіків приїхали до ставка на відпочинок у ніч із 20 на 21 травня. З орендарем вони були знайомі раніше і підтримували приятельські стосунки. Конфлікт виник після вживання алкоголю між трьома чоловіками: один із них – орендар, двоє – відпочивальники. У ході конфлікту підозрюваний вбив двох чоловіків, із якими випивав, потім пішов до іншого будиночку, де перебували ще шестеро гостей. Там від його пострілів загинули п’ятеро осіб. Одному учаснику вдалося втекти до села, звідки він і повідомив про подію поліцейським», – йдеться у повідомленні.

За інформацією поліції, на даний час встановлені особи загиблих: це - добровольці, учасники антитерористичної операції, жителі Києва віком від 29-ти до 50-ти років. Серед загиблих - троє військовослужбовців Національної гвардії України, які перебували на вихідних днях після повернення із ООС.

«Під час огляду місця події поліцейські вилучили 5 одиниць зброї. Встановлено, що вона зареєстрована та належить учасникам події. Серед вилученої зброї - мисливська рушниця, з якої стріляв орендар ставка. Призначено судово-медичну експертизу тіл загиблих, опитано очевидців події, проводяться інші слідчі заходи. Триває подальше з’ясування всіх обставин», – повідомляють на сайті ГУНП.

Як повідомляв Житомир.info, у селі Новоселиця Попільнянського району 22 травня вночі орендар ставу застрелив сімох киян, які приїхали порибалити. Також стало відомо, що у чоловіка, який розстріляв сімох людей, начальник поліції вимагав хабар.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: стрілянина зброя Попільнянський район поліція ставок  
Матеріали по темі