Події

У райцентрі Житомирської області зіштовхнулися Mercedes та «Волга»: жінка і двоє дітей потрапили до лікарні

7 June 2020, 12:42

Поліція встановлює обставини ДТП в Андрушівці, де в наслідок зіткнення двох легковиків травми отримали троє пасажирів: жінка та двоє хлопчиків, 8 та 9 років.

Про це 7 червня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 6 червня близько 10:15 в м. Андрушівці. У результаті зіткнення автомобілів до місцевої лікарні з травмами потрапили двоє школярів та жінка. Поліцейські розпочали досудове розслідування», – йдеться у повідомленні.

Попередньо, водій автомобіля «Mercedes С-220», 37-річний житель районного центру, рухаючись вулицею м. Андрушівки, на заокругленій ділянці дороги не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «ГАЗ Волга» під керуванням 31-річного жителя Андрушівського району.

У результаті ДТП травми отримали пасажири автомобіля «Волга»: 51-річна жінка та двоє хлопчиків віком 8 та 9 років. Їх ушпиталили до травматологічного відділення Андрушівської лікарні.

Водіям та іншим пасажирам було надано медичну допомогу без госпіталізації.

Нині поліцейські встановлюють всі причини та обставини події.

Нагадаємо, у Житомирі шукають свідків нічної ДТП на Київському шосе.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 5 червня на Покровській у Житомирі BMW вилетів на тротуар і зніс дерево. В аварії постраждав 41-річний водій позашляховика, пасажир отримав незначні травми і від госпіталізації відмовився.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Андрушівка постраждалий травмований дитина  
Матеріали по темі