Суспільство

Ремонт дороги Житомир-Черняхів на фінішній прямій: наносять розмітку, встановлюють дорожні знаки і сигнальні стовпчики

9 June 2020, 16:50

У Житомирській області завершується поточний ремонт дороги М-21 Виступовичі-Житомир-Могилів-Подільський на 15-кілометровій ділянці від Житомира до Черняхова.

Про це 9 червня повідомила пресслужба Служби автомобільних доріг у Житомирській області.

«Майже фініш! На об’єкті ремонту в напрямку смт Черняхів розпочали влаштовувати горизонтальну розмітку. Підрядник працює в комплексі, також тривають роботи з встановлення дорожніх знаків та сигнальних стовпчиків», - йдеться у повідомленні.

У Службі автодоріг додали, що в межах поточного середнього ремонту ділянки шляху М-21 Виступовичі - Житомир - Могилів-Подільський (км 158+000 – 173+000) від міста Житомир до містечка Черняхів підрядною організацією ПП «Автомагістраль» виконані роботи з:

  • - фрезерування старого покриття;
  • - влаштування вирівнюючого шару з крупнозернистої асфальтобетонної суміші;
  • - влаштування верхнього шару із ЩМА;
  • - укріплення узбіч відфрезерованим матеріалом;
  • - встановлення металевого бар’єрного огородження.

«Всього за амбітним планом Укравтодору на 2020 рік - оновити 53,5 км автодороги М-21 на території Житомирської області», - уточнили в Службі автодоріг в області.

Нагадаємо, 26 лютого 2020 року уряд інформував про початок робіт на трьох ділянках траси М-21 у Житомирській області, які ремонтують з минулого року.

Який вигляд мала дорога М-21 на ділянці від Житомира до Черняхова на початку ремонтних робіт у лютому 2020, дивіться тут. Березневі фото з висоти пташиного польоту тут.

Як повідомляв Житомир.info, 2 травня 2019 у центрі Черняхова люди перекрили трасу М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський через поганий стан дороги і відсутність ремонту. 20 травня на ділянці шляху від Житомира до Черняхова почали будівництво пункту габаритно-вагового контролю, як того вимагали учасники акції протесту.

6 червня 2019 Служба автодоріг у Житомирській області уклала договір з підрядником ПП «Автомагістраль» на поточний середній ремонт дороги Житомир-Черняхів за 155 млн грн. Ремонтні роботи мають розпочати у поточному році, а завершити – у 2020.

Почали ремонті роботи на даній ділянці наприкінці вересня 2019.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД М-21 Черняхів дорога асфальт Автомагістраль  
Матеріали по темі