Події

​Поліцейського, який скоїв смертельну ДТП в Овруцькому районі, триматимуть під вартою без права внесення застави

11 June 2020, 16:24

Водія авто «Mitsubishi Lancer», підозрюваного у скоєнні дорожньо-транспортної події, унаслідок якої загинули четверо людей на Житомирщині, взяли під варту.

Про це 11 червня повідомила пресслужба прокуратури Житомирської області.

«У четвер, 11 червня 2020 року, прокуратурою Житомирської області забезпечено розгляд клопотання про обрання запобіжного заходу водію, інспектору одного із слідчих відділень територіального відділення поліції, підозрюваного у скоєнні смертельної дорожньо-транспортної події. За результатом розгляду, ухвалою Хмельницького районного суду підозрюваному обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою без права внесення грошової застави», - йдеться у повідомленні.

У прокуратурі нагадали деталі справи: 23-річний водій, житель міста Овруча, інспектор поліції, у позаслужбовий час, рухаючись на автомобілі «Mitsubishi Lancer» по другорядній дорозі, виїжджаючи на головну, поблизу с. Скребеличі Овруцького району, не надав перевагу автомобілю «ЗАЗ ДЕО», який рухався головною дорогою, скоївши з ним зіткнення.

Унаслідок цього на місці дорожньо-транспортної події загинули четверо людей - водій «ЗАЗ ДЕО» та три пасажири, серед яких дитина віком 1 рік і 9 місяців. Ще одна пасажирка, матір загиблої дівчинки, та водій, що спричинив ДТП, отримали травми.

За погодженням із процесуальним прокурором, 8 червня особі повідомили про підозру у скоєнні злочину за ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб).

Досудове розслідування проводить територіальне управління ДБР у місті Хмельницькому. Прокуратура Житомирської області здійснює процесуальне керівництво.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 8 червня в Овруцькому районі зіткнулися Mitsubishi та Lanos: загинули троє дорослих і дитина. За кермом Mitsubishi перебував інспектор слідчого відділення Лугинського відділення поліції.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Овруч загиблий смерть інспектор поліції поліцейський запобіжний захід  
Матеріали по темі