Суспільство

У селі Житомирського району АТОвці провели зустріч на земельній ділянці, яку їм виділили під садівництво

13 June 2020, 12:15

13 червня у селі Кам’янка Житомирського району зібралися учасники та ветерани АТО/ООС, сім’ї загиблих, представники Оліївської ОТГ (до якої входить село Кам’янка), керівництво облдержадміністрації. На зустрічі йшла мова про виділення землі АТОвцям та розробку проєктів для ведення садівництва.

Про це Житомир.info повідомила учасниця зібрання, дружина учасника антитерористичної операції.

«Зібралися АТОвців, ветерани АТО/ООС, сім’ї загиблих. Зібрання проходить саме на тій земельній ділянці, по якій, відповідно до наданого дозволу, будуть розроблені проєкти під ведення садівництва. Земельні ділянки розподілені між 64-ма АТОвцями, кожному – по 0,12 га», – розповіла учасниця зібрання.

Вона також зазначила, що на заході, зокрема, присутні голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко та народний депутат Сергій Кузьміних (обраний по Чуднівському округу №67).

Секретар Оліївської сільської ради Анатолій Мельниченко під час виступу наголосив, що сільрада готова допомогти у питанні відведення земельних ділянок у власність або користування захисників та надала дозвіл на розробку проєктів під садівництво.

На зазначених ділянках АТОвці також зможуть побудувати дачні будиночки.

Загалом під час заходу обговорювали моменти, пов’язані з оформленням земельних ділянок, та подібні організаційні питання.

Організував зустріч колишній військовослужбовець 30-ї окремої механізованої бригади Олександр Швецов. Про зібрання повідомляв побратимам у соцмережі, у Viber-групі, телефонними дзвінками. О 9:30 год. 13 червня від майдану Перемоги вирушив автобус та колона автомобілів зі стягами України і прапорами ДШВ. Колона рухалася у супроводі поліцейських.

«Хочу подякувати всім, що прийшли. Чиновники бачать, що ми разом, і йдуть нам на зустріч. 64 ділянки будуть виділені побратимам», – наголосив під час зустрічі Олександр Швецов.

Як повідомляв Житомир.info, у 2019 році землевпорядники Житомирщини передали у власність учасникам бойових дій понад 2 тис. гектарів земель.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: земля земельна ділянка АТО  
Матеріали по темі