Влада

Мер Житомира роздав нагороди до 30-річчя підняття національного прапора та з нагоди Дня медпрацівника

14 June 2020, 13:38

Ексмера Житомира (1990-1992 рр.), заступника голови Житомирської фракції «Відродження» (1990-1994 рр.) та вихователя ліцею-інтернату для обдарованих дітей міський голова Сергій Сухомлин відзначив нагородами з нагоди 30-річчя підняття національного прапора. Нагороди від мера отримають і дві працівниці медичної сфери, але з іншої нагоди – до професійного свята.

Розпорядження «Про нагородження», підписане мером 10 червня, опубліковане на сайті Житомирської міської ради.

«Нагородити відзнакою «За заслуги перед містом Житомиром ІІІ ступеня» за вагомий внесок у розвиток місцевого самоврядування, підвищення авторитету міста на державному та міжнародному рівнях та з нагоди 30-річчя підняття національного прапора України:
Мельничука Віталія Григоровича, Житомирського міського голову в період 1990-1992 років;
Козицького Олександра Григоровича, заступника голови Житомирської фракції «Відродження» в період 1990-1994 років», – йдеться у розпорядженні.

Також «за активну участь у громадсько-політичному житті міста Житомира та з нагоди 30-річчя підняття національного прапора України» мер розпорядився нагородити іменним годинником міського голови вихователя Житомирського ліцею-інтернату для обдарованих дітей Батанова Олександра Аркадійовича.

Окрім того, відповідно до розпорядження, «за вагомий внесок у розвиток охорони здоров’я, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника» іменні годинники міського голови та квіти отримають медичний директор КП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Бондаренко Людмила Григорівна та начальник відділу медичного забезпечення КП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Матушевич Світлана Миколаївна.



Зазначимо, що 12 червня пресслужба Житомирської міськради повідомляла про відзначення 30-річчя підняття державного прапора над будівлею міської ради.

«Сьогодні у Житомирі відбулися урочистості, присвячені 30-й річниці встановлення Державного прапора України на будівлі міської ради. 13 червня 1990 року о 23.00 годині над Житомиром замайорів синьо-жовтий український прапор. Тридцять років тому наше місто стало четвертим обласним центром України (після Тернополя, Івано-Франківська і Львова), першим містом у Наддніпрянській Україні, де, всупереч партійно-радянській номенклатурі, використання національної символіки було узаконено спеціальним рішенням міської ради, над будинком якої поряд із прапором тодішньої Української РСР було встановлено прапор майбутньої Незалежної України. На відзначення важливої події прибули ті, завдяки кому відбулася знаменна подія: депутати міської ради 1990-1994 років, Віталій Мельничук, Житомирський міський голова (1990-1992 років), депутати наступних скликань, а також представники влади, духовенства та громадськості», – писала пресслужба.

Нагадаємо, розпорядженням від 13 травня 2020 року мер Житомира Сергій Сухомлин нагородив годинником міського голови начальника служби режимної наладки теплотехнічного обладнання КП «Житомиртеплокомуненерго» Михайла Шварцблата. Відповідно до того ж розпорядження, годинником міського голови нагородили і відповідального секретаря Асоціації футзалу міста Житомира Томаша Сіцінського.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: нагорода відзнака годинник іменний годинник День медпрацівника  
Матеріали по темі