Фоторепортаж

​У житомирському Домі української культури влаштували «Ольжич – birthday party». Фоторепортаж

21 July 2020, 17:58

У Житомирі 21 липня в Домі української культури організували культурно-історичний захід «Ольжич – birthday party» з нагоди дня народження Олега Ольжича та Олени Теліги.

Вранці представники влади принесли квіти до пам’ятника поету, політичному діячу, видатному житомирянину Олегу Ольжичу. Так розпочалися заходи з нагоди його дня народження.

На подвір'ї Дому української культури перед присутніми виступили громадські діячі, представники національної скаутської організації України «Пласт-Житомир». Також був театралізований пролог з життя Ольжича та Теліги.

«Трошки набридло дивитись на сльози і розпач, хоча в житті Ольжича та Олени Теліги не було особливо яскравих моментів і позитивних. Ми сьогодні вирішили зробити нестандартний формат проведення свята, хочеться зробити щось світле», – зазначила директорка міського палацу культури Наталія Чісліна.

Організатори - Дім української культури, КЗ «Палац культури» Житомирської міської ради та управління культури міської ради за підтримки департаменту культури, молоді та спорту Житомирської ОДА та громадської діячки, депутатки обласної ради Олени Галагузи.

Наступний захід «Видатний житомирянин Олег Ольжич: вчора, сьогодні, завжди...» проведуть у сквері імені О.Ольжича. Початок запланований на 20.00 год.

Як повідомляв Житомир.info, реконструкцію скверу імені Ольжича за 2,5 мільйона гривень закінчили до Дня незалежності, 24 серпня 2017 року, однак його відкриття відклали до прибуття пам’ятника зі Львова, де він був виготовлений. 27 жовтня 2017 року в Житомирі був встановлений перший в Україні пам’ятник видатному поету Олегу Ольжичу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ольжич Дім української культури  
Матеріали по темі