Влада

Мер Житомира створив ще одну робочу групу для розвитку туризму

3 August 2020, 11:29

Мер Сергій Сухомлин 30 липня підписав розпорядження про створення робочої групи з питань розробки міської цільової програми розвитку туризму в Житомирській міській об’єднаній територіальній громаді на 2021-2024 роки.

Про це 30 липня повідомила пресслужба міської ради.

«Робочу групу створено відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 16 березня 2017 року №68-р «Про схвалення Стратегії розвитку туризму та курортів на період до 2026 року», постанови Кабінету Міністрів України від 01 листопада 2015 року №932 «Про затвердження Порядку розроблення регіональних стратегій розвитку і планів та заходів з їх реалізації, а також проведення моніторингу та оцінки результативності реалізації зазначених регіональних стратегій і планів заходів». Міську цільову програму розвитку туризму в Житомирській міській об’єднаній територіальній громаді строком на 2021-2024 роки розроблять з врахуванням положень Концепції інтегрованого розвитку м. Житомира до 2030 року. Головний розробник – управління культури міської ради. Голова робочої групи - заступниця міського голови Марія Місюрова. У разі необхідності, до розробки програми будуть залучені додаткові фахівці, посадові особи, представники комунальних установ та підприємств Житомирської міської ради та спеціалісти інших організацій», - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що до складу робочої групи включений керівник туристичної агенції «Патріот» Сергій Дехтяренко, завідувач кафедри туризму Поліського національного університету Інна Нестерчук, декан факультету бізнесу та сфери обслуговування «Житомирської політехніки» Галина Тарасюк, заступник директора музею космонавтики Вікторія Четвертак.



Нагадаємо, в березні 2019 року мер Житомира своїм розпорядженням створив робочу групу з питань розробки Стратегії розвитку туризму в місті Житомирі до 2030 року, очолювала групу Вікторія Краснопір, яка на той час була заступницею мера.

Як повідомляв Житомир.info, в грудні 2016 року на сайті міської ради оприлюднили проєкт рішення сесії про створення при Житомирській міськраді комунальної установи «Туристичний інформаційний центр Житомир», але рішення так і не ухвалили.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: туризм розпорядження робоча група міськрада  
Матеріали по темі