Події

​На деревообробному підприємстві в Бердичівському районі трактор переїхав чоловіка

13 August 2020, 11:19

12 серпня у селі Мирному Бердичівського району на місцевому підприємстві тракторист наїхав на 66-річного чоловіка. Людина загинула на місці.

Про це вранці 13 серпня повідомила пресслужба ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«Повідомлення про подію надійшло до Бердичівського відділу поліції 12 серпня. Загибель бердичівлянина розслідується у рамках розпочатого кримінального провадження», - йдеться у повідомленні.

Попередньо встановлено, що близько 10.00 на території деревообробного підприємства у с. Мирному 49-річний бердичівлянин, керуючи трактором «МANITOU», здійснив наїзд на місцевого жителя, 1954 р.н., який від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди.

«Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 272 (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження розпочаті необхідні перевірки для об’єктивного з’ясування усіх обставин події». – повідомили в поліції.

У довідці про надзвичайні ситуації та події за минулу добу, що публікується на сайті управління ДСНС в області, зафіксовано один випадок виробничого травматизму. У пресслужбі ДСНС Житомир.info підтвердили, що подія трапилась на деревообробному підприємстві в с. Мирне. Проте у пресслужбі управління Держпраці в області Житомир.info повідомили, що даного випадку у них поки не зафіксовано, тож спеціальної комісії, яка проводитиме розслідування причин виробничого травматизму наразі не створено.

Як повідомляв Житомир.info, у лютому 2019 під час польових робіт у Любарському районі трактор переїхав 19-річного студента технікуму.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: трактор виробничий травматизм ДТП загиблий  
Матеріали по темі