Здоров'я

​У Житомирі зафіксували перший летальний випадок серед медиків, інфікованих COVID-19: помер лікар Центру екстреної меддопомоги

17 August 2020, 11:20

У Житомирі за період з 10 по 17 серпня померли 8 людей, в яких діагностували коронавірус. Серед них один 75-річний лікар з Житомира.

Про це 17 серпня повідомив під час онлайн брифінгу голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.

«У нас ситуація з COVID-19 невтішна на Житомирщині, ми бачимо велику кількість хворих, за останню добу зареєстровано 49 нових випадків і взагалі за останній тиждень 325 нових випадків коронавірусної хвороби. За минулий тиждень у нас на жаль померли 8 осіб, ми маємо перший летальний випадок медичного працівника, COVID-19 отримав у побуті. Приносимо співчуття рідним. Вік померлих досить різний, хвороба не перебирає людьми, тому я закликаю всіх дотримуватись карантину. Всього від початку пандемії померла 51 особа», - зазначив Бунечко.


Начальник управління охорони здоров'я Микола Суслик уточнив, що померлий лікар працював у Центрі екстреної медичної допомоги

«Помер лікар 75 років, житель Житомира, працював у Центрі екстреної медичної допомоги. Останній місяць він не працював у зв’язку з іншою патологією. Пролікований був в обласній лікарні, виписаний і дома вже після виписки, через 13 днів помер, де підтверджено інфікування COVID-19», – зазначив Микола Суслик.

Як повідомляв Житомир.info, За вихідні, 15-16 серпня, в області зафіксували два летальні випадки від COVID-19: померла 48-річна жителька Лугинського району та 74-річний житомирянин.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус COVID-19 смерть лікар  
Матеріали по темі