Місто

Сучасний та комфортний: у Житомирі відкрили дитячий садочок сімейного типу «Тато Фея»

7 September 2020, 15:00

Сучасні методи виховання, різноманітні ігрові дитячі локації, професійні педагоги, окремі заняття з англійської та йоги, а умови максимально наближені до домашніх – усе це про новий приватний садочок «Тато Фея», який нещодавно відкрили у Житомирі.

«Ідея цього садочка у мене особисто з’явилася сім років тому, коли у мене з'явилася перша дитина, і ми довго йшли до реалізації цієї ідеї. Ми зустрілися з Ксенією і вирішили разом створити садочок. Наша головна перевага, що цей садок теж для наших дітей, і ми хочемо, щоб вони, як і інші діти, розвивалися у найкращих умовах та могли реалізувати себе у житті», – каже співзасновник садочка «Тато Фея» Артем Сачук.


У садочку є окремі зали для занять спортом, святкових заходів, простора їдальня та спальні для різних груп. Територія закладу дозволяє проводити заняття на свіжому повітрі.

«У нас є хореографічна зала, де проводяться заходи: хореографія, заняття з читання, граматика і додаткові заняття. Тут, в їдальні, ми будемо проводити заняття, які потребують сидіння за столом: письмо, математика. На другому поверсі у нас розташовані спальні для середньої та старшої груп і спортивна зала, там вони будуть займатися йогою, акробатикою чи будуть фізичні заняття, якщо буде погана погода», – розповідає співзасновниця садочка «Тато Фея» Оксана Лавріна.

Увесь час дітки перебувають у безпеці, адже територія знаходиться під охороною.

У садочку постійно перебуває лікар, який щоранку вимірює температуру та перевіряє стан здоров’я кожної дитини.

«У нас лікар приймає дітей на вході, перевіряє стан здоров'я. Якщо діти після хвороби, то лікар може перевірити окремо у себе в кабінеті, як і видати довідку, щоб батькам не потрібно було бігати по поліклініках», – додає співзасновниця садочка «Тато Фея» Оксана Лавріна.

У садочку є і ясельні, і дошкільні групи. А під час карантину для кожної з них склали окремий графік, щоб під час перебування у садочку дітки різного віку між собою не контактували.

Батьки, які разом зі своїми дітьми прийшли на день відкритих дверей, діляться: найбільше приваблює домашня атмосфера, у якій малюку легше адаптуватися в колективі.

«Ми розглядали в основному приватні садочки. Мені подобається те, що вони менші, групи менші і за дітьми більший догляд. Син вже каже, що хоче у садочок, до діток, хоче гратися», – ділиться Дар’я.

«На мій погляд, і те, що ми дуже очікуємо, це дуже така камерна обстановка, де мало діток. В умовах карантину для нас це дуже важливо. Просто по відгуках та рекомендаціях ми обрали цей садок», – каже Олена.

Приватний дитячий садочок «Тато Фея» знаходиться за адресою провулок Культурний, 9.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: садочок ДНЗ приватний садочок  
Матеріали по темі