Влада

В поліції Житомирської області продовжується оновлення керівництва: є новий заступник начальника і т.в.о. заступника

10 September 2020, 13:55

У начальника головного управління Нацполіції в Житомирській області вже є новий заступник – Володимир Шевців, який наприкінці серпня був на цій посаді тимчасово виконуючим обов’язки.


Біографічна довідка з сайту ГУНП

Крім того, на сайті ГУНП є інформація, що Жмурко Вадим Леонідович – т.в.о. заступника начальника Головного управління Національної поліції в Житомирській області – начальник кримінальної поліції. Зазначимо, що Вадим Жмурко був начальником відділу в управлінні стратегічних розслідувань у Вінницькій області, а нинішній керівник ГУНП Юрій Олійник очолював це управління.


Керівництво ГУНП станом на 10 вересня 2020 року

Нагадаємо, наприкінці серпня поточного року стало відомо, що Олександр Радченко, який п’ять років був заступником начальника ГУНП в Житомирській області – начальником слідчого управління, переведений на роботу в Сумську область.

Як повідомляв Житомир.info, з 16 червня 2020 року 35-річний полковник Юрій Олійник очолив головне управління Національної поліції в Житомирській області й за місяць роботи встиг змінити керівників у 7 територіальних відділеннях поліції.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ГУНП кадри Шевців Жмурко  
Матеріали по темі