Місто

У Житомирі готуються провести «Майстерню міста», основні локації – Facebook, кінотеатр ім. Івана Франка та гідропарк

15 September 2020, 09:17

У Житомирі збираються провести 21-27 вересня 2020 року захід «Майстерня міста» та затвердити на черговому засіданні виконкому план його проведення.

Відповідний проєкт рішення виконавчого комітету оприлюднили на сайті міської ради 14 вересня.

«З метою залучення ініціативних груп мешканців міста та громадських об’єднань до впровадження ініціатив, що спрямовані на досягнення цілей, визначених Концепцією інтегрованого розвитку м. Житомира до 2030 року, розробленої в рамках проекту «Інтегрований розвиток міст України» за фінансової підтримки Державного секретаріату Швейцарії з економічних питань (SECO), Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ)», - йдеться у проєкті рішення про захід, який організовує комунальна установа «Агенція розвитку міста».

Запланованими заходами, зокрема, передбачені відеоекскурсії комунальними підприємствами, онлайн-презентації та вікторини. З 21 по 25 вересня біля кінотеатру ім.Івана Франка буде розгорнута виставка-презентація творчості видатного фотографа XIX-го століття, першого українського оператора хроніко-документальних фільмів, житомирянина Альфреда Федецького.

Офіційне відкриття «Майстерні міста» планують зробити у гідропарку 21 вересня о 13:30.

Нагадаємо, минулого року четвертий урбан-фестиваль «Майстерня міста» стартував у парку ім.Гагаріна 6 червня й тривав чотири дні.

Як повідомляв Житомир.info, в 2018 році захід «Майстерня міста» у Житомирі проходив на вулиці Пушкінській в червні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком Майстерня міста  
Матеріали по темі