Фоторепортаж

По-літньому теплий день у житомирському гідропарку перед різким похолоданням. Фоторепортаж

16 September 2020, 15:48

За прогнозами синоптиків, 16 вересня – останній ще по-літньої теплий і сухий день: очікується, що по обіді 17 вересня у Житомирі задощить, а 18-го спостерігатиметься різке зниження температури повітря.

Так, Житомирський обласний центр з гідрометеорології повідомляє, що у четвер (17.09) буде мінливо хмарна погода, вночі без опадів, а вдень невеликий короткочасний дощ. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі +13-+15°C, вдень +25-+27°С.

У п’ятницю (18.09) стовпчик термометра вночі підніметься лише до +2-+7°C, місцями на поверхні ґрунту заморозки 0-+3°C. Вдень повітря прогріється максимум до +9-+14°C. Місцями буде невеликий дощ. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, пориви до 15-20 м/с.

Подібною погода буде і в суботу (19.09).

Житомиряни намагаються не марнувати теплі дні та користуються нагодою провести обідній час у гідропарку. Вдень 16 вересня тут досить людно. На лавках у затінку відпочивають пенсіонери, тінистими алеями прогулюються мами з дітками.

А дехто запасається вітаміном D, засмагаючи на пляжі. Проте скупатися наважуються одиниці. Та й колір води у Тетереві не надто приваблює покупатися: біля берега вода яскраво-зелена й мутна. Однак на пляжах ще працюють душові, тож після купання є можливість ополоснутись.

Як 18 серпня 2020 року житомиряни відпочивали на пляжі у гідропарку, дивіться у фоторепортажі

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гідропарк відпочинок дозвілля погода  
Матеріали по темі