Фоторепортаж

З перерізанням стрічки і виступом лялькаря: у школі на околиці Житомира відкрили спортзал-довгобуд. Фоторепортаж

18 September 2020, 13:01

У житомирській загальноосвітній школі №10, що на Київському шосе (мікрорайон Мар’янівка), 18 вересня урочисто відкрили спортивний зал, який будували понад 4 роки.

Відкривали зал з традиційним перерізанням стрічки, а ще з танцювальними номерами школярів та виступами мера Сергія Сухомлина, депутатів міської та обласної рад, директора школи Олександра Величка, який теж є депутатом міськради.

Під час урочистостей виступив і відомий житомирський лялькар, засновник театру ляльок «Комплімент» Сергій Соловйов.

Окрім спортзалу і приміщення з тренажерами, у школі відкрили ще й нову медіатеку та клас інформатики.

Нагадаємо, у лютому 2020 року директор школи №10, депутат Житомирської міської ради Олександр Величко на своїй Facebook-сторінці повідомив, що спортивний зал, який будували останні чотири роки, нарешті готовий до введення в експлуатацію.

Як повідомляв Житомир.info, тендер на реконструкцію спортзалу у ЗОШ №10 провели ще в 2016 році, підряднику – ТОВ «Житомирбудактивація» – заплатили 1 млн грн. У серпні 2018 року директор ЗОШ №10 Олександр Величко розповідав, що в новому навчальному році учні повинні будуть «місити болото» на фізкультурі, бо підрядник не добудував спортзал, уникає зустрічі і не бере слухавку. Наприкінці 2018 року було проведено коригування проєктно-кошторисної документації по даному об’єкту, в якому, за словами начальника УКБ В’ячеслава Глазунова, виникла необхідність через підвищення цін та бажання осучаснити попередній проєкт від 2014 року.

7 лютого 2020 на сесії Житомирської міської ради для завершення будівництва спортзалу у школі №10 на Київському шосе, 37 виділили 48,362 тис. грн. Тоді заступник начальника управління капітального будівництва Олександр Заблоцький зазначив, що це останні кошти, які виділяють на цей об’єкт.

У лютому 2019 року управління капітального будівництва уклало договір на 9 млн 578 тис. грн з ТОВ «УК «Комфорт-Буд» на завершення будівництва спортивної зали ЗОШ №10, ремонтні роботи мали завершити до 1 вересня 2019 року.

Який вигляд мала реконструкція спортзалу школи №10 у квітні 2019 року, дивіться у фоторепортажі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: школа №10 спортзал Величко  
Матеріали по темі