Здоров'я

Один район Житомирської області перейшов до помаранчевої зони епіднебезпеки, але більшість лишаються у жовтій

24 September 2020, 20:49

24 вересня відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. На засіданні були переглянула рівні епіднебезпеки поширення коронавірусу. Більша частина Житомирської області лишилася у жовтій зоні, одне місто і три районі потрапили до помаранчевої.

Про це йдеться у Telegram-повідомленні міністра Кабінету міністрів Олега Немчінова.

Нове епідемічне зонування почне діяти з 00:00 год. 28 вересня 2020 року.

Отже, до помаранчевої зони потрапили такі адміністративні території Житомирської області:
- місто Коростень, Лугинський, Любарський та Овруцький райони (на епідемічній карті, затвердженій 18 вересня, Любарський район був у жовтій зоні).

До жовтої зони в Житомирській області віднесені:
- міста Житомир, Бердичів, Малин та Новоград-Волинський, Баранівський, Бердичівський, Ємільчинський, Житомирський, Коростенський, Коростишівський, Народицький, Новоград-Волинський, Олевський, Попільнянський, Пулинський, Романівський, Ружинський, Хорошівський, Черняхівський та Чуднівський райони Житомирської області.

Міністрів Олег Немчінов нагадує, що такі епідемічні рівні встановлюються на 14 днів.

Рівні епідемічної небезпеки на територіях, визначені рішенням Державної комісії з ТЕБ та НС від 24 вересня 2020 року, набирають чинності з 00.00 годин 28 вересня 2020 року

Карта з Telegram-допису Олега Немчінова

Нагадаємо, згідно з рішенням Держкомісії з ТЕБ та НС від 18 вересня в Житомирській області помаранчевий рівень був встановлений у м. Коростені та в Лугинському й Овруцькому районах. 18 міст і районів були у жовтій зоні.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 9:00 год. 24 вересня 2020 року в Житомирській області лабораторно підтверджено 5262 випадки коронавірусної хвороби. Протягом останньої доби, 23 вересня, COVID-19 діагностували у 71 жителя області. Також зареєстровано чотири нові летальні випадки, спричинені ускладненнями хвороби.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус COVID-19 вірус карта МОЗ ЦГЗ зони  
Матеріали по темі