Місто

В Житомирі управління транспорту проводило роз’яснювальну роботу серед водіїв та надавало рекомендації перевізникам

3 November 2020, 12:46

Представники міської ради нагадали перевізникам приватного та комунального пасажирського транспорту основні правила та вимоги під час здійснення перевезень в умовах карантину.

Про це 3 листопада інформує пресслужба Житомирської міської ради.

«З 02 листопада відповідно до протокольного рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Житомир опинився в «червоній» зоні. Відповідно управлінням транспорту і зв’язку посилило перевірку роботи громадського транспорту міста. Сьогодні представники управління провели роз’яснювальну роботe серед водіїв та пасажирів щодо обов’язкового використання масок під час користування громадським транспортом. Також перевізникам надано рекомендації про посилення дезінфекційних заходів», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на позачерговому засіданні міськвиконкому 30 жовтня мер Сергій Сухомлин пояснив, що в Житомирі не будуть зупиняти громадський транспорт, але змушені знову ввести обмеження на пільговий проїзд: з 2 листопада в Житомирі пільговий проїзд у міському громадському транспорті доступний лише з 10:00 до 16:00.

Фоторепортаж про перший день Житомира у «червоній» зоні дивіться тут

Як повідомляв Житомир.info, ГУНП 3 листопада інформувала, що за добу поліцейські у Житомирській області оформили 58 адміністративних протоколів за ст. 44-3 КУпАП (Порушення правил щодо карантину людей), зокрема – на водіїв транспортних засобів, які допускали перевезення пасажирів більше встановленої кількості.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: транспорт перевізник карантин перевірка  
Матеріали по темі