Влада

Кабмін картинками пояснив заборони «карантину вихідного дня»

12 November 2020, 11:36

Уряд запровадив «карантин вихідного дня» до 30 листопада 2020 року. Також протиепідемічні обмеження, які стосувалися «помаранчевої» зони карантину, тепер будуть діяти для всіх регіонів країни.

Про це ввечері 11 листопада повідомила пресслужба Кабміну та проілюструвала нові заборони картинками.

Карантинні заходи, які запроваджуються на суботу та неділю:

Карантинні обмеження, які постійно діють на свій території України:


Нагадаємо, на засіданні 11 листопада Кабінет міністрів проголосував за введення «карантину вихідного дня», який почне діяти вже в суботу 14 листопада: дозволена робота лише продуктових магазинів, аптек, фінансових та медичних установ, пошти, АЗС та СТО. Цього ж дня голова Житомирської ОДА підписав розпорядження про утворення робочої групи для вирішення проблем роботи малого бізнесу під час карантину.

Як повідомляв Житомир.info, 9 листопада 2020 року близько тисячі підприємців влаштували мітинг на майдані Корольова у Житомирі: вимагали не закривати малий бізнес під час карантину на території області та скасувати введення касових апаратів для ФОПів. 11 листопада на майдані Корольова власники та співробітники житомирських ресторанів, кафе та барів протестували проти обмеження роботи закладів громадського харчування під час карантину.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: КМУ карантин  
Матеріали по темі