Місто

УКБ оголосило конкурс для забудовників, які за два роки зведуть у Житомирі багатоповерхівку з доступним житлом

19 November 2020, 15:34

Управління капітального будівництва міської ради через два місяці після рішення виконкому оголосило конкурс з визначення забудовника для будівництва, реконструкції об’єктів житлового призначення соціального та/або доступного житла Житомирської міської об’єднаної територіальної громади в мікрорайоні Маликова.

Оголошення оприлюднене на сайті міськради 19 листопада.

«Управління капітального будівництва Житомирської міської ради, яке є організатором конкурсу, повідомляє про проведення конкурсу з відбору пропозицій юридичних осіб щодо будівництва багатоповерхового житлового будинку по провулку Червоному, 41-а, в місті Житомирі», - йдеться в оголошенні.

Опис предмету конкурсу: відбір пропозицій юридичних осіб, які запропонують найкращі варіанти щодо будівництва доступного житла – багатоповерхового житлового будинку на земельній ділянці, загальною площею 0,78 га (кадастровий номер 1810136300:07:020:0020) з цільовим призначенням: для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури, загальною площею 0,78 га, кадастровий номер 1810136300:07:020:0020, що знаходиться за адресою: м. Житомир, провулок Червоний, 41-А.

В складі пропозицій юридичних осіб має бути запропонована максимально можлива поверховість забудови земельної ділянки, виходячи із обмежень, що встановлюються:

містобудівними умовами та обмеженнями забудови земельної ділянки;

встановленим санітарним і технічним вимогам;

геологічними умовами земельної ділянки;

генеральним планом забудови території, щільності забудови тощо.

Площа забудови переможцем конкурсу житла повинна складати не менше ніж 2053,46 кв.м, поверховість – не менше 9 поверхів, загальна площа квартир не менше ніж 11252,36 кв.м.

Строк будівництва (прийняття в експлуатацію) житла – не повинен перевищувати 48 (сорок вісім) місяців з дати затвердження проєктно-кошторисної документації.

У квартирах повинно бути виконано:

підключення до відповідних інженерних мереж та комунікацій, забезпечення підключення житла (квартир) до мереж електроенергії, опалення, холодного та гарячого водопостачання, каналізації;

встановлення засобів обліку води в квартирах та вбудовано-прибудованих приміщеннях;

влаштування внутрішніх систем електрообладнання та газопостачання вбудовано-прибудованих приміщень.

«Усі витрати пов’язані зі зміною цільового призначення частини земельної ділянки, отриманням технічних умов, містобудівних обмежень, дозвільних документів, тощо здійснюється за рахунок переможця конкурсу», - зазначає УКБ.

Конкурсні пропозиції подаються учасниками конкурсу до 11:00 год. 22 грудня 2020 року, у робочі дні тижня нарочно та/або поштою з повідомленням за адресою: 10014, м. Житомир, вул. Б. Лятошинського, 15-б, Управління капітального будівництва Житомирської міської ради.

Проведення конкурсу та розкриття конкурсних пропозицій –15:00 год. 22 грудня 2020 року.

Нагадаємо, на засіданні 22 вересня 2020 року виконавчий комітет Житомирської міської ради затвердив конкурсну документацію та доручив УКБ провести конкурс з визначення забудовника для будівництва доступного житла – багатоповерхового житлового будинку на земельній ділянці по провулку Червоному, 41-а.

Як повідомляв Житомир.info, 26 грудня 2018 року Житомирська міська рада планувала провести земельний аукціон з продажу ділянки площею 0,78 га по провулку Червоному, 41-а зі стартовою ціною 6 млн 750 тис. грн, але торги не відбулися. На сесії міської ради 31 жовтня 2019 року пропнували КП «Центр інвестицій» надати в постійне користування ділянку площею 0,78 га на провулку Червоному, 41-а для будівництва багатоквартирного житлового будинку з соціальним житлом, але достатньої кількості голосів пропозиція не набрала.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: УКБ житло конкурс забудовник пров.Червоний 
Матеріали по темі