Влада

Колишнього голову районної ради призначили начальником управління екології Житомирської ОДА

20 November 2020, 11:08

Колишнього голову Романівської районної ради Олександра Кондратюка призначили начальником управління екології та природних ресурсів Житомирської облдержадміністрації.

Олександр Кондратюк народився 23 лютого 1965 року в смт Червоноармійськ Житомирської області, за фахом – учитель історії, закінчив Кам’янець-Подільський державний педагогічний інститут. Проживає у Романові. Працював учителем історії Старочуднівськогутянської середньої школи Дзержинського (нині Романівський) району, Дзержинським (нині Романів) селищним головою, начальником державної екологічної інспекції в Романівському районі, заступником начальника відділу департаменту екології та природних ресурсів Житомирської обласної державної адміністрації.

З 2015 року і до призначення на посаду начальника управління ОДА був головою Романівської районної ради (обраний до райради від Блоку Петра Порошенка).

Декларацію Олександра Кондратюка за 2019 рік дивіться тут

На місцевих виборах 2020 року Кондратюк обраний депутатом Житомирської районної ради – був першим кандидатом у списку партії «Наш край».

Фото з сайту Романівської райради

Зазначимо, що на сайті ОДА не було інформації про оголошення конкурсу, кількість претендентів на посаду та визначення переможця.

Прізвище нового начальника є на сайті управління екології та природних ресурсів, результати конкурсу також оприлюдненні на порталі кадрових вакансій державної служби.


Нагадаємо, оголошення про конкурс на посаду начальника управління екології та природних ресурсів ОДА було оприлюднене 22 вересня 2020 року, документи приймали до 25 вересня.

Як повідомляв Житомир.info, колишній начальник управління екології та природних ресурсів Житомирської облдержадміністрації Вадим Чередник пропрацював на посаді п’ять місяців і з 31 липня 2020 року призначений першим заступником начальника головного управління Держгеокадастру у Житомирській області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА Кондратюк начальник управління екології  
Матеріали по темі