Фоторепортаж

Перша частина другої сесії Житомирської міської ради з пластунами, масками та поодинокими виступами. Фоторепортаж

17 December 2020, 13:23

На першому пленарному засіданні другої сесії Житомирської міської ради восьмого скликання, яке проходило 17 грудня 2020 року, депутати розглянули 17 питань та проголосували за два звернення – на підтримку ФОПів та проти передачі санаторію бюро судмедекспертизи.

Додатково до раніше оприлюднених питань порядку денного включили дві депутатські заяви: про перехід Сергія Гринчука з регламентної комісії у земельну (не підтримали) та про позбавлення Олександра Величка депутатських повноважень (підтримали).

Пленарне засідання, яке почалося з вручення пластунами віфлеємського вогню, тривало майже дві години. Були присутні 39 депутатів з 42, деякі рішення ухвалювали одноголосно – 40 «за» (голосують депутати та мер).

Нагадаємо, на початку сесії мер Сергій Сухомлин повідомив, що буде два пленарних засідання, щоб депутати встигли розібратися з міського проєктом бюджету на 2021 рік.

Як повідомляв Житомир.info, розпорядження про скликання другої сесії Житомирської міської ради восьмого скликання мер підписав 7 грудня 2020 року, у порядку денному було 48 питань.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада сесія  
Матеріали по темі