Місто

Вулицями їздить святкова автівка, з якої святий Миколай та казкові герої вітають житомирян

19 December 2020, 14:05

Зранку 19 грудня вулицями Житомира на автівці їздить святий Миколай. Разом з казковими героями Миколай вітає маленьких та дорослих житомирян з новорічними святами.

Експрес-листівка на колесах о 12:00 рушила від Дому української культури. На вулиці Михайлівській завчасно вишукувалися діти з батьками в очікуванні Святого Миколая.

«Доброго дня шановні друзі, Житомирська міська рада вітає всіх зі святом Святого Миколая! Через поле, через гай прийшов до Вас Святий Миколай. У новесенькій торбинці всім приніс гостинці. З Новим Роком вітаю! Він ступає на поріг, щастя, радості бажаю й здоров’я на весь рік», - такі вітання лунали зі святкової автівки.


Вітальна акція додала настрою – зізнаються житомиряни.

«Подобається. Головне, що діти задоволенні. Якщо діти задоволенні, тоді й у нас радість», - каже Інна.

«Ми Миколая побачили, Грінча, оленя. Все сподобалось. Як співали, знімали», - ділиться Віка.

Святкова автівка на чолі зі святим Миколаєм їздитиме по місту 19 грудня до 18:00 години. Детальний план маршруту дивіться тут.

Як повідомляв Житомир.info, в 2020 році головна новорічна ялинка Житомира буде не на майдані Корольова, а на Михайлівській, але відкриють її традиційно 19 грудня в День святого Миколая. Як комунальники прикрашали живу ялину на Михайлівській дивіться у відеорепортажі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Святий Миколай вітання листівка діти  
Матеріали по темі