Місто

У суботу Житомиром їздитиме Святий Миколай: де та коли його можна зустріти

17 December 2020, 13:09

19 грудня з 12.00 до 18.00 години вулицями Житомира рухатиметься експрес-листівка на колесах: з автомобіля житомирян вітатиме Святий Миколай.

Про це 17 грудня повідомила пресслужба Житомирської міської ради, опублікувавши детальний план руху експрес-листівки на колесах «Вулицями з краю в край їде Святий Миколай».

Нагадаємо, цього року головна новорічна ялинка Житомира буде не на майдані Корольова, а на Михайлівській, але відкриють її традиційно 19 грудня в День святого Миколая.

Без ярмарку та концертів: як Житомир зустрічатиме Різдво та Новий рік в умовах карантину, дивіться у відеосюжеті від 24 листопада 2020.

Як повідомляв Житомир.info, у середині листопада 2020 в Житомирі оголосили «новорічні» тендери: за 740 тис. грн збиралися купити 4 тисячі солодких подарунків та замовити послуги з організації свят. Управління культури Житомирської міської ради купить 4000 новорічних подарунків у постійного постачальника – вінницького ПП «Торговий дім «Солодкий світ»: по 100 грн за один набір цукерок у новорічній шапці. Договір на організацію новорічних та різдвяних свят за 290 тис. грн уклали з ФОП Галицький Анатолій Іванович, основний вид діяльності якого – технічне обслуговування та ремонт автотранспортних засобів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Святий Миколай вітання листівка свято  
Матеріали по темі