Події

У житомирському гуртожитку 27-річна жінка смертельно травмувала співмешканця ножем

21 December 2020, 11:50

Увечері 18 грудня до поліції надійшло повідомлення про ножове поранення жителя Житомира. Медики констатували смерть чоловіка. Поліцейські встановили причетність співмешканки загиблого до його вбивства. Жінку затримали. Триває досудове розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Близько 20:05 до поліції надійшло повідомлення від працівників «швидкої» про поранення жителя одного з житомирських гуртожитків. Медики констатували смерть 45-річного чоловіка. На місце події прибула слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції. На тілі загиблого виявили поранення грудної клітини та направили для проведення судово-медичної експертизи», – йдеться у повідомленні.

У ході першочергових заходів поліцейські опитали ймовірних свідків та очевидців, вилучили слідову інформацію. Попередньо, цього дня загиблий разом з 27-річною співмешканкою приймали гостей та вживали спиртне. Вже увечері, залишившись наодинці, співмешканці посварилися. Конфлікт переріс у з’ясування стосунків, у ході якого жінка вдарила чоловіка ножем.

Поліцейські затримали співмешканку загиблого у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Слідчі оголосили їй про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України. Нині вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу.

Відповідно до чинного законодавства такі протиправні дії караються позбавленням волі на строк від 7 до 15 років.

Як повідомляв Житомир.info, 16 грудня в селі Левків Житомирського району під час з’ясування стосунків 55-річний чоловік завдав співмешканці удар сокирою по руці. Лікарі діагностували у жінки перелом одного з пальців.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство гуртожиток ніж  
Матеріали по темі