Влада

З нового року в адміністраціях Житомирської області будуть звільнення: Кабмін затвердив граничну чисельність ОДА та РДА

30 December 2020, 12:07

Уряд на засіданні 28 грудня затвердив постанову, розроблену Мінфіном, щодо граничної чисельності працівників ОДА та РДА.

Про це повідомляла пресслужба Міністерства розвитку громад та територій.

Відповідна постанова Кабінету міністрів вже оприлюднена на Урядовому порталі.

«Головам обласних державних адміністрацій забезпечити організацію здійснення заходів: у тижневий строк – щодо попередження про можливе наступне звільнення працівників районних державних адміністрацій, які реорганізуються; у місячний строк з дати попередження – щодо проведення вивільнення державних службовців районних державних адміністрацій, які реорганізуються, відповідно до вимог законодавства про державну службу; у двомісячний строк з дати попередження – щодо проведення вивільнення працівників районних державних адміністрацій, які реорганізуються, відповідно до вимог законодавства про працю», - зазначається у документі.

В додатку до постанови Кабміну для Житомирської області визначено:

гранична чисельність працівників облдержадміністрації, у тому числі апарату: з 1 січня 2021 р. – 712, з 1 липня 2021 р. – 690;

гранична чисельність працівників райдержадміністрацій, у тому числі апарату з 1 січня 2021 р. – 669.

Нагадаємо, розпорядженням від 26 вересня 2019 року голова облдержадміністрації Віталій Бунечко затвердив загальну граничну чисельність працівників структурних підрозділів Житомирської ОДА – 492 одиниці, загальна чисельність працівників апарату ОДА станом на липень 2020 року була 90 штатних одиниць.

Відповідно до розпорядження голови ОДА, з 1 січня 2020 року гранична чисельність працівників райдержадміністрацій Житомирської області становила 1527 осіб, в тому числі апарат райдержадміністрацій – 310 одиниць.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області тепер лише 4 райони: Бердичівський, Житомирський, Коростенський та Новоград-Волинський. На засіданні 28 грудня 2020 року Кабмін затвердив нові рекомендаційні переліки структурних підрозділів місцевих державних адміністрацій.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: КМУ скорочення ОДА РДА штатна чисельність постанова  
Матеріали по темі