Влада

Оприлюднене розпорядження про нову структуру Житомирської ОДА: 13 підрозділів, 492 працівники

1 October 2019, 10:45

Ввечері 30 вересня на сайті Житомирської ОДА оприлюднили розпорядження Віталія Бунечка про упорядкування структури облдержадміністрації, яке він підписав 26 вересня.

У додатках є перелік 13 структурних підрозділів та штатна чисельність у кожному з них.

Затверджена загальна гранична чисельність працівників структурних підрозділів Житомирської ОДА – 492 одиниці. Найбільше працівників у департаменті регіонального розвитку, до якого приєднали управління дорожнього будівництва та інфраструктури і відділу енергетичного менеджменту – 86 штатних одиниць. На другому місці за чисельністю йде департамент праці, соціальної та сімейної політики – 64 одиниці. На третьому місці з граничною чисельністю 60 працівників – департамент фінансів та обласний архів.

У новоствореному департаменті культури, молоді та спорту, який об’єднує управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту й управління культури та туризму, буде 36 працівників.

На сайт також оприлюднений коментар голови ОДА Віталія Бунечка до розпорядження.

«Президент Володимир Зеленський розпочав масштабні зміни у кожній області та кожному районі. Ми ж розпочинаємо перезавантаження влади на Житомирщині із структури ОДА, оптимізувавши її. Відтепер в ОДА функціонуватиме 13 структурних підрозділів. Такі зміни потрібні насамперед для удосконалення роботи цього держоргану. Адже ОДА має рухатись у напрямку із діджиталізацією та залученням молодих й амбітних працівників, які готові швидко втілювати зміни», – зазначає Віталій Бунечко.



Нагадаємо, раніше в ОДА було 16 структурних підрозділів, розпорядженням голови Житомирської ОДА від 26.09.2019 року ліквідовані три управління та відділ і створений новий департамент.

Для порівняння – гранична чисельність працівників ОДА, затверджена розпорядженням голови ОДА Ігоря Гундича 6 квітня 2018 року, становила 501 одиницю, після цього в документ та його додатки тричі вносилися зміни, але відповідні розпорядження на сайті ОДА знайти не вдалося.


Як повідомляв Житомир.info, у 2014 році гранична чисельність працівників структурних підрозділів Житомирської ОДА становила 622 одиниці. Голова ОДА Сергій Машковський 9 квітня 2015 року підписав розпорядження про зміну найменувань та утворення структурних підрозділів обласної державної адміністрації: в 16 структурних підрозділах було 463 штатні одиниці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА Бунечко розпорядження управління департамент  
Матеріали по темі