Економіка

Нідерландська компанія планує виробляти веганські бургери в Житомирській області, в ОДА вже зустрілись з інвестором

6 January 2021, 11:11

Заступник голови Житомирської облдержадміністрації Віктор Градівський 5 січня 2021 року зустрівся з представником нідерландської компанії, яка має намір інвестувати в економіку регіону. У планах потенційного інвестора – створення виробництва веганських бургерів на території Баранівського району.

Про зустріч з представником компанії Віктор Градівський повідомив на своїй Facebook-сторінці.

«05.01.2021 в стінах облдержадміністрації спільно з очільником Агенції регіонального розвитку Житомирської області Маргаритою Сіранчук, директором Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики облдержадміністрації Наталією Арендарчук провів зустріч з представником нідерландської компанії SIVEELE M.B. Марком Фаасом, який має намір інвестувати в економіку Житомирщини, та його партнером в Україні паном Олександром Стретовичем. У намірах пана Марка Фааса – створення виробництва веганських бургерів на території Баранівського району», – йдеться у дописі.

Заступник голови ОДА зазначає, що інвестор разом з партнером уже зареєстрував юридичну особу в Україні. У найближчих планах – закупити та встановити обладнання для виробництва веганських бургерів.

«У межах реалізації проєкту інвестором спільно з партнером було зареєстровано юридичну особу в Україні. У найближчій перспективі заплановано здійснити закупівлю та встановлення відповідного обладнання для виробництва веганських бургерів, а також проведення промоційної компанії з популяризації зазначеного продукту в Україні, а згодом і за її межами», – зазначив Градівський.

Як повідомляв Житомир.info, 31 липня 2020 року під час свого річного звіту голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко зазначав, що бачить позитив у роботі промисловості області під час карантину. Він також зауважив, що за рік його каденції в області створено 111 фермерських господарств, а в розвиток аграрного сектору області залучено 1,2 млрд грн капітальних інвестицій, які спрямовувалися у будівництво та реконструкцію виробничих потужностей, придбання худоби та техніки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: інвестор інвестиція економіка Градівський Баранівський район  
Матеріали по темі