Події

​Озброєні поліцейські, рятувальники та «швидкі»: у поліції розповіли, що відбувається на Маликова у Житомирі

10 February 2021, 15:51

У соцмережах житомиряни повідомляють, що в районі Маликова 10 лютого багато поліцейських, автомобілі рятувальників та швидкі медичні допомоги. Містяни в коментарях обговорюють версії подій. У поліцій ж нагадують, що проходить практичний етап спеціальних загальнообласних навчань поліцейських та нацгвардійців, які триватимуть до 12 лютого.

Про це повідомляють на сторінці поліції Житомирської області.

«Події 10 лютого у м. Житомирі, у районі вулиці Малікова та Польського бульвару, - частина завдань, над якими зараз працюють підрозділи поліції. Мета навчань - відпрацювати ефективність, злагодженість та професійність дій усіх підрозділів поліції та нацгвардійців. Погодьтеся, без практичного досвіду у реальних ситуаціях складно, тому ще раз просимо жителів Житомирщини з розумінням поставитись до заходів, але у всіх неоднозначних чи підозрілих випадках обов'язково телефонувати за номером «102», – зазначають у поліції.

Нагадаємо, 8 лютого на сайті ГУНП повідомляли, що з 8 лютого на Житомирщині стартували навчально-тренувальні заходи.

«План проведення тренувальних зборів передбачає відпрацювання дій при проведенні кількох поліцейських операцій, у тому числі у разі використання правопорушниками зброї. Практичний етап навчань, тобто безпосереднє відпрацювання ввідних завдань, поліцейські виконуватимуть у період з 10 по 12 лютого», - йдеться у повідомленні.


Як повідомляв Житомир.info, 30 вересня у Житомирі СБУ, правоохоронці і рятувальники «знешкоджували» в’язнів-терористів, які взяли в заручники працівників тюрми.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція навчання Маликова  
Матеріали по темі