Події

Поліція розшукує 17-річного хлопця, який поїхав на навчання у Житомир та зник

13 February 2021, 18:36

Поліція просить допомогти у розшуку 17-річного жителя Черняхівського району Максима Башинського, який у п’ятницю, 12 лютого, поїхав на навчання у Житомир, однак місце його знаходження невідоме.

Про це після 18:00 год. 13 лютого повідомили на Facebook-сторінці «Розшук дітей ГУНП у Житомирській області».

«Житомирським районним управлінням поліції ГУНП в Житомирській області встановлюється місце знаходження 17-річного Башинського Максима, жителя с. Велика Горбаша Черняхівського району, який 12.02.2021 поїхав на навчання до м. Житомир і до теперішнього часу місце знаходження неповнолітнього невідоме», – йдеться у повідомленні.

Скріншот Facebook-допису поліції

Прикмети зниклого: на вигляд 17 років, зріст 170 см, худорлявий, волосся руде, коротке, очі блакитні.

Був одягнений: сірі високі кросівки, чорні спортивні штани, чорна куртка (осіння), ходить в капюшоні (сірого кольору) при собі має рюкзак червоного кольору.

Громадян, які володіють будь-якою інформацією про місце знаходження Башинського Максима, просять звернутися до найближчого відділку поліції або зателефонуйте на «102».

Як повідомляв Житомир.info, 5 лютого 2021 року поліція просила допомогти у розшуку 8-річного житомирянина Олексія Тимошенка, який вийшов з мікрорайону Мар’янівка та попрямував на Польову у музичну школу. Хлопчика оперативно розшукали: виявилося, що він проїхав свою зупинку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук зникнення Максим Башинський підліток дитина  
Матеріали по темі