Місто

Нова головна архітекторка Житомира на засіданні робочої групи презентувала напрацювання щодо реконструкції гідропарку

16 February 2021, 17:55

Під головуванням радника міського голови Олександра Черняховича 16 лютого відбулося засідання робочої групи з реконструкції вулиці Бориса Лятошинського та гідропарку.

Про це повідомляє пресслужба Житомирської міської ради.

«Обговорили можливість перетворення вулиці Лятошинського на пішохідну.При цьому передбачивши в проєктів розташування велосипедних доріжок та зони для паркування автомобілів. Присутні наголосили, що проєкт має бути розроблений таким чином, щоб вихованці освітнього закладу, який знаходяться на вул. Лятошинського. мали змогу дістатися до школи, а мешканці сусідніх будинків змогли доїхати до своїх дворів», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що головний архітектор міста Ольга Бронштейн презентувала напрацювання щодо реконструкції гідропарку.

«Йшлося, зокрема, про створення на території парку спортивної й розважальної зон, вуличного кінотеатру, канатного парку тощо. Пропозиції та зауваження, озвучені під час зустрічі будуть використанні для поліпшення та детальної візуалізації проєкту реконструкції гідропарку», - інформує пресслужба міськради.

Зауважимо, що розпорядження про призначення Ольги Бронштейн на посаду заступника директора департаменту містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради – головного архітектора міста до публікації новини про засідання комісії на сайті міської ради не оприлюднене.

Нагадаємо, 17 грудня 2020 року виконавчий комітет Житомирської міської ради вдруге оголосив конкурс на заміщення посади головного архітектора міста, яка була вакантною з травня 2019 року. Бронштейн була єдиним кандидатом на цю посаду.

Як повідомляв Житомир.info, мер Житомира Сергій Сухомлин 1 лютого 2021 року створив робочі групи для опрацювання концепції реалізації проєктів капітального ремонту вул.Небесної сотні та реконструкція двох парків біля річки Тетерів. Згодом Сухомлин розповів про плани: впродовж 2021 року розширити тротуари, побудувати квіткові павільйони на вулиці Небесної сотні та зробити вулицю Лятошинського пішохідною; за два роки реконструювати гідропарк і розбити його на зони для різних видів відпочинку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: робоча група Черняхович Бронштейн гідропарк вул. Лятошинського  
Матеріали по темі