Події

​Під ранок на околиці Житомира через обігрівач сталася пожежа в будинку на трьох господарів: одну мешканку госпіталізували з опіками

10 March 2021, 12:32

Під ранок 10 березня по провулку Смоківському в Житомирі сталася пожежа в будинку на трьох господарів.

Подробиці події повідомили в пресслужбі управління ДСНС в Житомирській області.

«10 березня о 04:07 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в одноповерховому шлакоблочному житловому будинку на декілька квартир у Житомирі. На місці події бійці ДСНС встановили, що в кімнаті однієї з трьох квартир вогонь охопив домашнє майно та перекинувся на перекриття. Існувала загроза розповсюдження пожежі на дві сусідні квартири. Під час проведення розвідки всередині помешкання рятувальники виявили літню жінку, власницю квартири, 1945 р. н. ЇЇ вивели на свіже повітря та передали до рук медиків, які госпіталізували потерпілу до лікувального закладу, попередньо – з опіками нижніх кінцівок різного ступеню важкості», - повідомили в ДСНС.

За 30 хвилин пожежу було локалізовано та о 7 ранку ліквідовано. Вогонь встиг знищити 10 кв. м перекриття над кімнатою, де виникло загоряння, та речі домашнього вжитку в ній. Усі інші приміщення оселі та дві суміжні квартири залишилися неушкодженими.

«Попередня причина пожежі – порушення правил експлуатації електропобутового приладу. Як з’ясувалося пізніше, для обігріву кімнати жінка користувалася електрообігрівачем і залишала його увімкненим на ніч. Ймовірно, саме від нього загорівся диван, на якому вона у той момент відпочивала», - повідомили рятувальники

Усі обставини надзвичайної події та остаточна причина пожежі наразі встановлюються фахівцями.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 7 березня 2021 року на вулиці Домбровського в Житомирі горіла будівля на території недіючого заводу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа опік обігрівач ДСНС  
Матеріали по темі