Фоторепортаж

Який вигляд після зими мають дитячі майданчики у дворах багатоповерхівок на Великій Бердичівській у Житомирі. Фоторепортаж

16 March 2021, 15:27

З приходом весни діти знову з задоволенням виходять гратися на вулицю. Проте дитячі майданчики після зими мають далеко непрезентабельний вигляд.

Крокодил, сонечко, поламані гірки та сучасні гойдалки, пусті та переповнені пісочниці - такі дитячі майданчики можна побачити у дворах між вулицями Велика Бердичівська - Святослава Ріхтера - Івана Кочерги - Тараса Шевченка. Це - фактично центральна частина міста і поряд тут знаходиться парк, школи, дитяча поліклініка, палац культури, коледж та студентські гуртожитки, тож і дитячих майданчиків у дворах тут чимало. Але ті, які є, залишають бажати кращого.

Більшість майданчиків - старі, на багатьох з них стоять калюжі і бруд, проте на всіх встановлені саморобні урни, всі вони чисті і зі сміття тут тільки недопалки.

Проте є й доглянуті майданчики, де все хоч і стареньке, але відремонтоване, а гойдалки навіть спеціально зафіксовані на зиму і сховані під дахом.

На деяких майданчиках, не зважаючи на те, що вони дуже старі і частково паламані, намагаються гратися діти.

Який вигляд мають дитячі майданчики у дворах від Замкової гори до вулиці Перемоги у Житомирі, дивіться тут, а який вигляд мають дитячі майданчики на Крошні - тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дитячий майданчик гойдалка  
Матеріали по темі