Події

На пішохідному мосту в житомирському парку чоловік хотів вчинити самогубство

17 March 2021, 18:15

В житомирському парку 17 березня чоловік хотів стрибнути з пішохідного мосту.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

В патрульній поліції інформацію про подію підтвердили.

«Під час патрулювання 17.03.2021 о 16:09 год.у місті Житомирі надійшов виклик про спробу самогубства на пішохідному мосту в парку імені Гагаріна. Прибувши за вказаною адресою, патрульними було надано чоловіку психологічну допомогу, в результаті чого останній заспокоївся та повідомив, що хотів вчинити самогубство через сімейні обставини. На місце події було викликано бригаду «швидкої допомоги» для надання кваліфікованої медичної допомоги», - повідомила пресофіцер управління патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук.

Нагадаємо, за 2,5 місяці поточного року до патрульної поліції надійшло 7 повідомлень про спробу скоєння самогубства на пішохідному мосту в житомирському парку імені Гагаріна. Зокрема, 3 лютого дівчина хотіла вчинити самогубство, хлопець викликав патрульних. 23 лютого з підвісного мосту стрибнув 19-річний юнак. Хлопець впав на асфальт і загинув. 8 березня з моста кинулася 35-річна жінка та впала у воду. Очевидці, рятувальники і медики надали жінці допомогу, серйозних травм вона не зазнала.

Поради психолога щодо дій в ситуаціях, коли ви бачите намір вчинити самогубство, читайте тут.

Як повідомляв Житомир.info, 14 березня 2021 року у Житомирі перехожі та патрульні врятували сумчанина, який стояв на Богунському мосту та збирався стрибнути.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міст парк самогубство патрульна поліція  
Матеріали по темі