Події

На водосховищі у Житомирській області рибалка провалився під лід і загинув

18 March 2021, 13:04

У селі Ворсівка Коростенського району (раніше – Малинський) Житомирської області 18 березня на водойми загинув рибалка, провалившись під кригу.

Про це повідомляє Малинський МРВ У ДСНС України у Житомирській області.

«Сьогодні зранку бійці ДСНС м. Малина на Ворсівському водосховищі з пролому на льоду, з води на відстані 500 метрів від берега вилучили тіло рибалки. На жаль, медичні працівники швидкої допомоги людину врятувати вже не змогли», – йдеться у повідомленні.

У пресслужбі управління ДСНС України у Житомирській області в коментарі Житомир.info уточнили, що на водоймі загинув чоловік 1960 року народження.

«Повідомлення про пригоду на воді надійшло о 7:14 год., а о 7:25 рятувальники у складі 5 осіб уже прибули на місце події. Гумовим човном вони дісталися до чоловіка, але на той момент він уже був неживий. Загиблий – 1960 року народження, місцевий житель. У проломі, в якому був чоловік, рятувальники побачили рибальське спорядження, тож стало зрозуміло, що чоловік рибалив, а не просто переходив водойму», – розповіли в УДСНС.

Як повідомляв Житомир.info, 13 березня 2021 на водосховищі в Малині 40-річний чоловік провалився на кладці та опинився по пояс у крижаній воді, на допомогу прийшли рятувальники.

16 березня у селищі Черняхів 33-річний чоловік намагався перейти водойму по кризі і провалився. Рятувальникам вдалося наблизитися до чоловіка та оперативно транспортувати його на берег.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водойма водосховище Ворсівське водосховище Малинський район рибалка. крига лід рятувальники ДСНС  
Матеріали по темі