Події

У Житомирській області другу добу розшукують неповнолітнього хлопця, який не повернувся додому після відпочинку з друзями

20 March 2021, 10:59

Поліція та рідні розшукують неповнолітнього Івана Мисливого з Радомишля. Востаннє хлопця бачили вночі 19 березня.

Про це повідомляють на сторінці поліції Житомирської області у соціальній мережі.

«Відділенням поліції #3 (м. Радомишль) розшукується неповнолітній Мисливий Іван Михайлович. Вік 17 років. Зріст 180 см, худорлявої статури, був одягнений у чорну куртку пуховик з логотипом Nike (як на фото нижче), чорні спортивні штани Adidas, темно сині кросівки Adidas та світло синій кашкет Kappa. Останній раз його бачили о 01 год ночі 19.03.2021 по вул. Плетенецькій м. Радомишль», – йдеться у повідомленні.

Як уточнили Житомир.info у відділенні поліції, хлопець відпочивав з друзями в центрі міста, потім знайомий підвіз і висадив його поблизу дому по вул. Плетенецькій о 1 год ночі. Але вдома він так і не з'явився.

«Зараз там працюють додаткові сили поліції, УДСНС та місцевих жителів. Поліцейські підняли квадрокоптер. Ретельно прочісують місцевість. Хлопець не дійшов додому якихось 100-200 метрів», – додали у поліції.

У поліції просять усіх, хто бачив хлопця після зазначеного часу чи можливо знає його місце знаходження, повідомляти по тел. 102 або тел. 0995295994, 0976032242.

Як повідомляв Житомир.info, 17-річний житель Черняхівського району Максим Башинський 12 лютого поїхав на навчання до Житомира, проте місце знаходження його було невідомим. Хлопця оголосили у розшук.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук неповнолітній поліція Радомишль  
Матеріали по темі