Фоторепортаж

На сесії Житомирської міської ради депутати за дві години розглянули більш ніж 80 питань. Фоторепортаж

25 March 2021, 12:08

На черговій сесії Житомирської міської ради 25 березня 2021 року депутати за дві години розглянули більш ніж 80 питань. На початку засідання мер Сергій Сухомлин привітав депутатів, які в міжсесійний період відсвяткували день народження.

Нагадаємо, у порядку денному сесії було 82 питання, за пропозицію погоджувальної ради три питання з розгляду зняли, натомість розглянули сім додаткових. Пленарне засідання проходило без перерви.

Напередодні сесії пресслужба міської ради запропонувала журналістам заповнити акредитаційну форму та попередила про обмеження.

«У зв’язку зі збільшенням числа випадків захворювання на COVID-19 та щоденної фіксації рекордів інфікувань кількість присутніх представників ЗМІ на 5-ій сесії Житомирської міської ради має бути обмежена, а акредитовані ЗМІ запрошуються на балкон сесійної зали міської ради», - зазначалося у повідомленні.

У розпорядженні про скликання сесії також наголошувалося, що засідання буде проведене «без допуску до сесійної зали сторонніх осіб» з онлайн-трансляцією, але на початку засідання кілька представників громадськості все ж отримали право на виступи, які тривали майже пів години.

Як повідомляв Житомир.info, 25 березня 2021 року вперше на сесію прийшов депутат від партії «Слуга народу» Олександр Шевчук, який не зміг вчасно скласти присягу депутат через хворобу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада сесія  
Матеріали по темі