Події

​Поліція затримала 19-річного хлопця з Житомирської області, причетного до вбивства студентки у Львові

31 March 2021, 11:12

У Львові розшукували 19-річну студентку місцевого вузу. 30 березня в одній з квартир будинку на вулиці Личаківській виявили її тіло з колото-різаними ранами, а наступного дня затримали підозрюваного у вбивстві. Ним виявився 19-річний хлопець з Житомирської області.

Про це 31 березня повідомила пресслужба ГУНП у Львівській області.

«Вчора, 30 березня, близько 20.30, на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що у квартирі одного з будинків на вулиці Личаківській у Львові, яку власниця здавала в оренду, було виявлене тіло невідомої дівчини з ознаками насильницької смерті. За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група Львівського районного управління поліції, а також оперативники карного розшуку та співробітники інших служб поліції Львівщини», - йдеться у повідомленні.

На тілі загиблої правоохоронці виявили множинні колото-різані рани, які, ймовірно, й стали причиною смерті. Також правоохоронці встановили особу дівчини - 19-річної мешканки Дніпропетровської області, студентки одного з львівських вищих навчальних закладів. Крім того, встановлено, що того ж дня, 30 березня, з заявою про її зникнення у поліцію звернулась матір дівчини.

«Слідчі Львівського районного управління поліції, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, відкрили провадження за ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі», - повідомили в поліції.

Вже за кілька годин правоохоронці встановили особу зловмисника, причетного до вбивства, 19-річного мешканця Житомирської області. Оперативники карного розшуку поліції Львівщини спільно із колегами з Рівненської та Житомирської областей затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у скоєнні вбивства та обрання йому запобіжного заходу.

Як повідомляв Житомир.info, 16 лютого 2020 у райцентрі Житомирської області в криниці знайшли тіло 18-річної дівчини, яку в день закоханих убив колишній хлопець. Правоохоронцям підозрюваний розповів, що дівчина його спровокувала.

У травні 2020 правоохоронці скерували до суду обвинувальний акт стосовно жителя Ружина, який побив і скинув до криниці ще живою 19-річну дівчину.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство Львів студентка  
Матеріали по темі