Місто

У Житомирі учні молодших класів повернуться до очного навчання з 5 квітня

31 March 2021, 16:31

3 5 квітня учні 1-4 класів повертаються до очного навчання, а школярі 5-11 класів надалі вчитимуться дистанційно.

Про це 31 березня повідомила пресслужба Житомирської міської ради.

«У Житомирі відновлюється очне навчання для початкової школи. Вже з 5 квітня учні 1-4 класів знову сядуть за шкільні парти, а здобувачі освіти 5-11 класів й надалі вчитимуться з використанням технологій дистанційного навчання. Таке рішення прийнято сьогодні, 31 березня, на позачерговому засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулося в режимі онлайн», - йдеться у повідомленні.

Організацію діяльності житомирських закладів загальної середньої освіти визначають умови обмежень «червоного» рівня епідемічної небезпеки.

«Аби знову не доводилося зупинити очний навчальний процес, слід першочергово вакцинувати вчителів, вважає міський голова Сергій Сухомлин. А тому планується звернутися до міністра охорони здоров’я з тим, щоб освітян включили в першочерговий план вакцинації», - повідомили в міській раді.

Нагадаємо, 31 березня мер Житомира Сергій Сухомлин опублікував допис, у якому повідомив, що міська комісія з ТЕБ та НС планує зібратися, аби прийняти рішення щодо подальшого навчання в житомирських школах.

Як повідомляв Житомир.info, 10 березня 2021 року на позачерговому засіданні міської комісії з питань ТЕБ та НС департаменту освіти Житомирської міської ради рекомендували відправити школярів на канікули з 13 березня. З 22 березня учні повернулися до навчання, але в дистанційному режимі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: школа навчання освіта дистанційне навчання коронавірус червона зона  
Матеріали по темі