Влада

Помер директор департаменту фінансів Житомирської ОДА Леонід Мініч

22 April 2021, 11:02

22 квітня помер директор департаменту фінансів Житомирської облдержадміністрації Леонід Мініч.

Про це на своїй сторінці у фейсбук написав заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма.

«Сьогодні, 22 квітня, на 62-му році життя пішов з життя керівник Департаменту фінансів Житомирської обласної державної адміністрації Мініч Леонід Григорович. Висловлюю щирі співчуття з приводу його передчасної смерті колегам, друзям, рідним та близьким. Вічна пам’ять», - написав Володимир Ширма.

Допис про смерть директора департаменту фінансів опублікував на своїй сторінці у фейсбук і голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко. За його словами, Леонід Мініч кілька останніх місяців боровся з наслідками COVID-19.

«Велика втрата для колективу Житомирської ОДА – пішов з життя директор департаменту фінансів, наш колега та добрий друг Леонід Мініч. Леонід Григорович протягом останніх декількох місяців відчайдушно боровся із наслідками підступної хвороби – COVID-19, яка негативно вплинула на його здоров’я, але організм не витримав ускладнень, спричинених коронавірусом та супутніми захворюваннями. Ми втратили добропорядну людину, професіонала з великим серцем та відкритою душею. Колеги завжди згадуватимуть його як людину, що жила своєю справою, готова в будь-який час підтримати і прийти на допомогу, бувши справжнім професіоналом у сфері фінансів. З невимовним болем висловлюємо глибокі співчуття рідним і близьким та розділяємо всім серцем ваші біль та горе. Світла пам’ять про нього залишиться у серцях тих, хто його знав», - написав Віталій Бунечко.


Нагадаємо, 14 грудня 2018 конкурсна комісія обрала Леоніда Мініча претендентом на посаду директора департаменту фінансів. 8 січня 2019 року тодішній голова ОДА Ігор Гундич підписав розпорядження про його призначення на посаду.

Довідка ОДА:

Леонід Мініч народився 25 травня 1959 року у с. Листвин Овруцького району. У 1992 році здобув вищу освіту у Житомирському сільськогосподарському інституті за спеціальністю «Економіка і організація сільського господарства». Трудову кар’єру розпочав у 1978 році у Пулинському районі: працював старшим інженером машинолічильної станції, старшим економістом в управлінні сільського господарства, старшим податковим інспектором. Працював заступником начальника управління Державного казначейства у Житомирській області та заступником директора департаменту фінансів Житомирської ОДА.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Мініч департамент фінансів ОДА  
Матеріали по темі