Події

На Східній у Житомирі троє молодиків побили та пограбували школяра, одного нападника затримали

22 April 2021, 15:36

Пізно ввечері 21 квітня на вулиці Східній у Житомирі троє невідомих напали на 13-річного хлопця: побили його та відібрали рюкзак. Одного з нападників оперативно затримали, пошук ще двох триває.

Про це повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Учора, близько 22-ї години, на службу 102 надійшло повідомлення про грабіж неповнолітнього. Заявниця розповіла, що на вулиці Східна троє невідомих осіб побили та забрали рюкзак з особистими речами її 13-річного сина. Медики забрали дитину на огляд до лікарні», – йдеться у повідомленні.

Патрульні розпочали обстеження прилеглих територій у пошуках нападників та через кілька хвилин виявили особу, схожу за описом заявниці. Чоловіка затримали. Неподалік місця затримання, на одній з клумб, поліцейські виявили рюкзак з речами учня. Для з'ясування усіх обставин події інспектори викликали слідчих. Пошук ще двох нападників триває.

У пресслужбі патрульної поліції Житомир.info уточнили, що молодик, якого затримати, – 2002 року народження.

Як повідомляв Житомир.info, 10 вересня 2020 року з сумки 9-річного житомирського школяра, який розважався на вулиці, незнайомець вихопив мобільний телефон та втік. З допомогою записів відеокамер житомирські оперативники встановили та розшукали грабіжника. Ним виявився 39-річний житомирянин, який раніше був засуджений за низку майнових злочинів та незаконне зберігання наркотиків.

5 листопада 2020 року на одній із вулиць Житомира у центрі міста незнайомець, погрожуючи, пограбував 15-річного школяра, відібравши телефон. Приблизно через два тижні поліція розшукала грабіжника, ним виявився 21-річний житель Житомирського району.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пограбування грабіж напад розбій школяр рюкзак  
Матеріали по темі