Місто

Фонд держмайна виставив на аукціон будівлю в центрі Житомира, де було конструкторське бюро НАН України

7 May 2021, 10:07

Фонд державного майна виставив на аукціон єдиний майновий комплекс державного підприємства «Спеціальне конструкторсько-технологічне бюро Інституту проблем моделювання в енергетиці ім. Г.Є. Пухова Національної академії наук України», який знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Пушкінська, 44.

Відповідна інформація розміщена на сайті ФДМУ.

«До складу входить частина триповерхової адміністративної будівлі загальною площею 1282,7 кв.м. обладнана тепловодолічильником з датчиками в комплекті, яка розташована в центрі населеного пункту поруч із малоповерховою житловою забудовою та закладами освіти за адресою: м. Житомир, вул. Пушкінська, 44. Триповерхова цегляна будівля 1966 року будівництва з залізобетонним перекриттям, азбестоцементною покрівлею, обладнана електроосвітленням, водопостачанням, каналізацією, центральним опаленням, стан задовільний. Частина приміщень будівлі площею 129,4 кв.м. перебувають в оренді. Земельна ділянка площею 0,1426 га перебуває в постійному користуванні. Балансова вартість активів станом на 31.12.2020 – 6003 тис.грн. Поточна кредиторська заборгованість станом на 31.12.2020 – 126 тис.грн, у т.ч.: заборгованість по заробітній платі – 11,0 тис. грн, заборгованість за товари, роботи послуги – 111,0 тис.грн, заборгованість за розрахунками з бюджетом – 4,0 тис.грн. Середня кількість працюючих – 1 чол.», - йдеться в описі об’єкту.

Стартова ціна нерухомості – 6 млн 003 тис. грн. Електронні торги заплановані на 14 травня 2021 року.

Нагадаємо, що в приміщення на вул.Пушкінська, 44 знаходиться управління Державної міграційної служби в Житомирській області. В інформації про об’єкт зазначається, що частина приміщень загальною площею 129,4 кв.м передана в оренду.

Також Фонд держмайна підготував віртуальну екскурсію будівлею колишнього конструкторсько-технологічне бюро Інституту проблем моделювання в енергетиці ім. Г.Є. Пухова НАН України.

Умови продажу будівлі на вул.Пушкінська, 44:

погашення протягом шести місяців боргів із заробітної плати та простроченої кредиторської заборгованості у розмірі, що складеться на день переходу права власності на єдиний майновий комплекс (у разі наявності такої заборгованості);

недопущення звільнення працівників приватизованого підприємства з ініціативи покупця чи уповноваженого ним органу (за винятком вчинення працівником дій, за які передбачено звільнення на підставі пунктів 3,4,7 і 8 частини першої статті 40 та статті 41 Кодексу законів про працю України) протягом шести місяців згідно пункту 7 статті 26 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна».

Як повідомляв Житомир.info, відділ по управлінню та приватизації комунального майна Житомирської міської ради виставив на аукціон два нежитлових приміщення в Житомирі – на вул. Велика Бердичівська, 9 та на вул.Вітрука, 41, торги мають відбутися на початку червня 2021 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ФДМУ приватизація аукціон нерухомість вул.Пушкінська ДМС інститут НАН 
Матеріали по темі