Події

​За добу в Житомирській області двічі горіли легкові автомобілі

23 May 2021, 12:31

Зранку 22 травня у Коростені на ходу загорівся Chevrolet Aveo, а в ніч на 23 травня у Коростишеві сталося загоряння Opel Insignia.

Про це 23 травня повідомила пресслужба управління ДСНС в Житомирській області.

«22 травня о 10:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння автомобіля на одній із вулиць м. Коростень. На місці події з’ясувалося, що під час руху водій легковика CHEVROLET Aveo побачив дим, який виходив з-під капота його автівки. З’ясувалось, що горить моторний відсік. Чоловік негайно звернуся до рятувальників. За 15 хвилин пожежу вдалося ліквідувати. Бійці ДСНС не дали полум’ю розповсюдитися в салон автомобіля. Внаслідок надзвичайної події вогнем пошкоджено відсік двигуна. Попередньо встановлено, що займання виникло через несправність електричної системи автомобіля», - повідомили рятувальники.

Також о 02:40 коростишівські рятувальники ліквідували загоряння легковика OPEL Insignia, що зайнявся на одній із вулиць районного центру. Там в результаті пожежі вогнем знищено моторний відсік.

Наразі усі обставини обох надзвичайних події встановлюються фахівцями.

Як повідомляв Житомир.info, 17 травня 2021 на трасі Житомир – Київ, поблизу Кмитова, сталося загоряння колеса вантажівки, через що довелось на деякий час частково обмежити рух в напрямку Києва. Рано-вранці 18 травня в зазначену вантажівку врізалася інша фура.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа автомобіль  
Матеріали по темі