Події

​У селищі Житомирської області до лікарні потрапила жінка з ускладненнями після самостійних пологів, в її будинку поліція знайшла мертве немовля

10 June 2021, 10:48

У селищі Любар поліція розслідує обставини загибелі новонародженої дівчинки.

Про це 10 червня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«9 червня до лікарні у селищі Любарі була госпіталізована жителька одного із сіл місцевої громади, як з’ясувалось невдовзі, з післяпологовими ускладненнями. В її обійсті поліцейські виявили захованим у ковдру тіло новонародженої дитини. Розпочато розслідування обставин», - йдеться у повідомленні.

До Любарського відділення поліції надійшло повідомлення від медиків про госпіталізацію 37-річної жінки. Зі слів лікарів, вона мала серйозне ускладнення після самостійних пологів. Сама пацієнтка через свій стан чітких пояснень дати не змогла.

«За адресою її проживання прибули поліцейські слідчо-оперативної групи. Під час огляду обійстя правоохоронці виявили тільце новонародженої дівчинки, замотане у ковдру. За попереднім висновком судово-медичних експертів, дитина народилась живою. Причину смерті буде встановлено після проведення гістологічної експертизи», - повідомили в поліції.

Відомо, що породілля уже має на вихованні трьох неповнолітніх дітей. На обліку у лікарів з новою вагітністю жінка не перебувала і про свій стан також нікому не розповідала.

Наразі у рамках розпочатого кримінального провадження за ст. 117 (Умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини) КК України триває з’ясування усіх обставин.

Нагадаємо, восени 2018 року правоохоронці шукали матір новонародженої дівчинки, яку знайшли в під’їзді житомирської багатоповерхівки 8 жовтня.

Як повідомляв Житомир.info, у лютому 2018 року 62-річний житель села Бежова Черняхівського району поінформував правоохоронців про те, що під час чищення колодязя у занедбаному домоволодінні на околиці села витягнув пакети для сміття, в одному з яких виявилось тіло немовляти. Особу жінки поліцейські встановили у ході проведення низки слідчо-розшукових заходів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: немовля новонароджений загибель породілля пологи Любар  
Матеріали по темі