Події

​Вдарила ножем в спину: у Житомирі жінка через ревнощі вбила 27-річного співмешканця

14 June 2021, 12:31

У Житомирі поліцейські затримали жінку, яка смертельно травмувала співмешканця.

Про це 14 червня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«13 червня під час суперечки смертельне ножове поранення отримав 27-річний житель обласного центру. Триває розслідування усіх обставин конфлікту. Встановлено, що події передувало спільне розпиття спиртного. Підозрювану затримано», - йдеться у повідомленні.

Повідомлення про подію надійшло до поліції близько 2 ночі.

Попередньо встановлено, що в одній з квартир по вулиці Грушевського у м. Житомирі між жінкою та її співмешканцем виник конфлікт. В якийсь з моментів з’ясування стосунків емоції, підсилені вживанням алкоголю, вийшли з-під контролю. Жінка ударила чоловіка ножем у спину. Від отриманого ушкодження він помер.

Наразі 27-річна підозрювана затримана у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Жінка дає свідчення слідчим Житомирського районного управління поліції. Причиною конфлікту називає ревнощі. Триває встановлення усіх обставин. Призначено низку експертних досліджень.

Досудове розслідування проводиться за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За умисне заподіяння смерті іншій людині (ст. 115 ККУ) визначено покарання у вигляді ув’язнення на термін від 7 до 15 років.

Як повідомляв Житомир.info, 31 березня 2021 поліція затримала 19-річного програміста з Житомира, причетного до вбивства студентки у Львові. Молоду дівчину розшукували кілька діб, допоки її тіло з кількома ножовими пораненнями в орендованій квартирі не знайшла власниця помешкання. За кілька годин правоохоронці встановили особу вбивці і розшукали його. Правоохоронцям 19-річний житомирянин розповів, що вбив дівчину через ревнощі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство ніж ревнощі  
Матеріали по темі