Події

Поліція просить допомогти у розшуку чоловіка, який розбив вітрини магазину на проспекті Миру в Житомирі

1 July 2021, 18:28

Поліцейські встановлюють місце знаходження 39-річного Ярослава Ходаківського, який причетний до пошкодження вітрин торговельних кіосків на проспекті Миру в Житомирі. Правоохоронці просять громадян надати відому їм інформацію про можливе перебування чоловіка.

Про розшук чоловіка 1 липня повідомили на сайті ГУНП у Житомирській області.

«23 червня до Житомирського районного управління поліції надійшло повідомлення про те, невідомий чоловік з хуліганських спонукань пошкодив вітрини трьох кіосків, розташованих по проспекту Миру в обласному центрі. У ході першочергових заходів поліцейські встановили, що протиправне діяння вчинив Ходаківський Ярослав Вікторович, 1982 року народження, житель м. Житомира», – нагадують у поліції.

Дізнавачі заочно повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України, оскільки чоловік переховується та не з’являється на виклики слідчого і не виходить на зв’язок. Відтак 1 липня його оголошено у розшук.

Громадян, які володіють будь-якою інформацією про можливе місце перебування Ярослава Ходаківського, просять повідомити Житомирське районне управління поліції за телефоном (067) 404-91-52 або 102, або безпосередньо звернутися за адресою: м. Житомир, вул. Лесі Українки, 17.

Зазначимо, що 25 червня Ярослав Ходаківський на своїй Facebook-сторінці закликав мешканців мікрорайону Панчішної фабрики прийти на громадські збори, які, за його інформацією, мали відбутися надвечір 26 червня на проспекті Миру. Відповідно до анонсу Ярослава Ходаківського, збори мали стосуватися протидії будівництву кіосків та магазинів у вказаному мікрорайоні.


Нагадаємо, вранці 23 червня 2021 року на проспекті Миру в Житомирі чоловік порозбивав вітрини магазину. Інцидент на відео зафіксували очевидці та опублікували у соціальних мережах. Читачі зазначали, що чоловік дуже схожий на місцевого активіста, учасника АТО Ярослава Ходаківського.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук Ярослав Ходаківський хуліган хуліганство проспект Миру вітрина  
Матеріали по темі