Місто

​У Житомирі злива затопила вулиці, а буревій повалив дерева на автомобілі і позривав дахи

12 July 2021, 20:17

Близько 18.30 12 липня у Житомирі літня спека майже раптово змінилася шквальним вітром та грозою.

Злива вже традиційно затопила вулиці міста, а особливо - проблемні перехрестя, як от на Грушевського-Покровській. В деяких мікрорайонах міста можна було спостерігати рясний град.

У соцмережі житомиряни також активно діляться наслідками буревію, які вдалося сфотографувати чи відзняти на відео. Зокрема повідомляють про зірваний дах з котельні на Польовій, який "приземлився" на сусідню будівлю СТО, та «літаючі» будматеріали з новобудови на Домбровського.

Автомобілісти публікують фото повалених на дорогу дерев: на Богунії вітер вирвав дерево з корінням і привалив ним автомобіль ВАЗ, а в приватному секторі на Корольова сухе дерево, що впало, повалило паркан і перекрило частину дороги, в тому числі і трамвайні колії.

Також житомиряни скаржаться на перебої з електроенергією.

Зазначимо, що в обідню пору 12 липня синоптики попереджали житомирян про ускладнення погодних умов: грозу, град та шквали, що утримаються до кінця доби.

Як повідомляв Житомир.info, 28 травня 2021 вечірня злива затопила вулиці Житомира. А після рясного дощу 30 травня на Покровській у Житомирі люди розважалися на водному мотоциклі та плавали на матраці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: злива гроза град шквал буревій  
Матеріали по темі