Фоторепортаж

​Виставка авіатехніки, показові виступи, парашутисти та розваги для відвідувачів: фоторепортаж з першого дня Korolov Avia Fest в Житомирі

14 August 2021, 18:40

14 серпня у Житомирі відбувається Korolov Avia Fest – щорічний міжнародний космічний фестиваль. Цього року на авіаподію року завітали кілька сотень пілотів з різних країн світу. Виставка малої авіації на летовищі в Житомирі вражає. Тож тисячам житомирян і багато чисельним гостям міста було, що побачити та з чим сфотографуватися.

Відео з Korolov Avia Fest дивіться тут

Нагадаємо, близько обіду 14 серпня у Житомирі стартував Korolov Avia Fest, на який прибули близько 500 пілотів. За даними міськради, фестиваль очікує 100 тисяч відвідувачів. Для проведення фестивалю Korolev Avia Fest обмежили рух по Київському шосе: із 6 смуг для руху відкриті лише дві, решту проїжджої частини відвели під парковку. Від майдану Перемоги до аеропорту упродовж двох днів курсуватимуть автобуси.

Через затори та зайняті місця для парковки патрульна поліція радила водіям оминати Київське шосе, а на фестиваль їхати маршруткою.

Як повідомляв Житомир.info, на Міжнародному космічному фестивалі, який проходитиме 14 та 15 серпня на території аеропорту «Житомир», очікується показова авіапрограма, чемпіонат дронів, фуд-корт, концерт співачок NK та Jerry Heil, а також розіграш автомобіля Tesla.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Korolov Avia Fest  
Матеріали по темі